Direct offerte aanvragen

Contact zakelijke markt: 020 - 305 44 00. 

 

Contactgegevens

Inspiratie

Uw personeelsfeest, bedrijfsevenement of publieksevenement in het Olympisch Stadion organiseren? Het Olympisch Stadion is een multifunctionele locatie waar een team medewerkers klaar staat om uw idee te realiseren. Ook bedrijfsevenementen verdienen een inspirerende omgeving: in het Olympisch Stadion kan een zakelijke meeting gemakkelijk gecombineerd worden met een sportieve en informele afsluiting.  

 

Met een goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en meer dan 290 m2 exclusief beschikbaar, werd het Olympisch Stadion niet voor niets geroemd als “De meest inspirerende locatie van Nederland - events.nl 

Bedrijfsevenementen

 De zaalruimtes en ontvangstruimte kunnen eenvoudig gecombineerd worden met een activiteit op het 'heilige gras' en de atletiekbaan. Een perspresentatie of teambuildingsevenement krijgt daardoor meteen meer allure: maak een sprintje op de baan waar de beste atleten van de wereld zich meten of scoor op de grasmat waar zoveel grootheden hun successen boekten. 

Enkele ideeen om uw evenement tot een succes te maken: 

  • Alles begint met een goed verhaal. Boek een ervaren sporter of coach voor een inspiratiesessie 'maximaal presteren'.
  • Het stadion is niet alleen goed bereikbaar met de auto, ook per boot. Een koninklijke entree! 
  • Voetbalclinics 3.0: alle straatvoebaltrucs van een echte professional 
  • Sport combineert prima met een gebalanceerde borrel na afloop. Of sluit uw dag in stijl af met een BBQ op het Ereterras. 

De offertes voor bedrijfsevenementen worden op maat gemaakt. Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. Of bekijk alvast de basisfaciliteiten van de 1928 Olympic Room. De grootste zaal met een capaciteit van 80 personen.  

Publieksevenementen 

Publieksevenementen zijn er in alle soorten en maten. Wij zoeken altijd naar onderscheidende concepten, en u zoekt vast naar onderscheidende locaties. We gaan graag in gesprek om de juiste match te vinden. Neem direct contact met ons op. 

praktische informatie voor producenten 

Het Olympisch Stadion is een bijzonder gebouw in alle opzichten. De multifunctionele indeling met meerdere 'bespelers', maar ook de monumentale status vragen om een zorgvuldige planning van alle benodigde wensen, eisen en vergunningen om uw evenement mogelijk te maken. Ook is een tijdig afgesloten evenementenverzekering een belangrijke voorwaarde voor zakelijk succes. 

Heeft u vragen over de afmetingen, maximale belastbaarheid, laad- en los voorzieningen, plattegronden, cateringmogelijkheden, beveiliging en andere productionele zaken? Neem dan contact op met afdeling productie via telefoonnummer 020 - 305 44 00.