De Suriprofs

De benefietwedstrijden van de Suriprofs zijn een feest op zich. Het voetbal, dat is natuurlijk belangrijk. Maar de spelers met Surinaamse roots spelen vooral om geld in te zamelen om (sport)projecten in Suriname een kans van slagen te geven. Al meer dan 150 voetballers hebben zich in de loop der jaren ingezet voor Stichting Suriprofs.

De wedstrijden in de beginjaren werden gespeeld in het Olympisch Stadion Amsterdam, waarbij de bezoekers genoten van een groot voetbalfeest met niet alleen topvoetbal maar ook Surinaamse muziek, eten en drinken. 

De Suriprofs Bokaal, die de beroemde omhaal van Humprey Mijnals - de eerste Surinaamse voetballer in het Nederlands elftal - symboliseert. 

Boekpresentatie

Oprichter en voorzitter Stanley Menzo presenteert op woensdag 9 november in het Olympisch Stadion het boek van Stichting Suriprofs. Het boek is een verslag in woord en beeld over de benefietwedstrijden en de gerealiseerde projecten.  De Suriprofs boekpresentatie begint om 16:30 uur. 

De presentatie van het boek betekent voor mij meteen de afsluiting van het voorzitterschap. Mede gezien de grote bekendheid, zijn uitgebreide netwerk en het aanstekelijke enthousiasme van mijn opvolger zie ik de toekomst van onze stichting met alle vertrouwen tegemoet - Stanley Menzo

Contact 

De boekpresentatie van Stichting Suriprofs is toegankelijk voor genodigden.  
Heeft u vragen? Neem contact op met Stichting Suriprofs via deze link en klik op de button 'contact'.