Contact

Olympisch Stadion Amsterdam
Kantoor: Olympisch Stadion 2 (achter de Marathontoren) 
Telefoon: 020 - 305 44 00 

Alle contactgegevens

Over het Olympisch stadion 

Eens Olympisch, altijd Olympisch. Sinds de Olympische Spelen van 1928 is het stadion een opvallend icoon waar vele sportherinneringen gekoesterd worden. 

Het monumentale gebouw is sinds de grondige renovatie en heropening (2000), eigendom van twee organisaties: Stichting Olympisch Stadion Amsterdam en Bouwinvest. Gezamenlijk vormen zij een vereniging van eigenaren van het rijksmonument Olympisch Stadion. 

Twee heel verschillende organisaties met een gezamenlijk doel: het creëren van een bruisend icoon van de Nederlandse sport én van Amsterdam. 

ANBI 

Stichting Olympisch Stadion Amsterdam heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling. Bekijk de jaarlijkse publicatie ter ondersteunning van deze ANBI status. 

PROGRAMMERING
EN DAGELIJKSE EXPLOITATIE

Olympisch Stadion Amsterdam is verantwoordelijk voor de programmering en de exploitatie van het sport- en evenementendeel.

Stichting Olympisch Stadion Amsterdam (SOSA) is de eigenaar van dit onroerend goed en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de instandhouding en het beheer. 

Het team van Olympisch Stadion Amsterdam bestaat uit 9 medewerkers en werkt daarnaast met professionele vrijwilligers, oproepkrachten en zelfstandigen.

Stichting Olympisch Stadion heeft naast het bestuur een raad van toezicht. 

team Olympisch Stadion 

Carla de Groot, Directeur 

Ellen van Haaren, Directeur

Nora Scholten, Officemanager

Gregor Hogetoorn, Evenementen

Alex van der Wee, Zaalverhuur

Mike Bout, Evenementen

Arnold Groot, Hoofd beheer

Randell Hannah, Beheer

Rifka Boot, Communicatiemanager

 

Klik hier voor contactinformatie

raad van toezicht
Stichting olympisch stadion Amsterdam (SOSA)

De heer D.J. (Dieric) Elders, voorzitter

De heer A.J. (André) van Stigt 

De heer P. (Pieter) Siebinga

Mevrouw M.P. (Pien) Oosterman

Mevrouw C.H.A. (Carole) Thate, voorzitter

De heer M.E. (Mark) Versteegen

Kantoorruimtes en parkeergarage 

De bedrijfsruimtes (kantoren) en de parkeergarage zijn eigendom van investeerder Bouwinvest. De bedrijfsruimtes worden verhuurd aan circa dertig zelfstandige ondernemingen die voor een groot deel verenigd zijn in Stichting Olympisch Stadion Huurdersoverleg. Lees hier meer informatie over (het huren van) bedrijfsruimte in het Olympisch Stadion, of klik hier voor informatie over de parkeergarage Olympisch Stadion.