Organisatie

Parkeren Olympisch Stadion

Parkeren en route

Het Olympisch Stadion is zeer goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. De parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend. Voor het goedkope parkeertarief dat hoort bij het transferium Olympisch Stadion, gelden specifieke voorwaarden. Plan uw bezoek daarom ruim van te voren.

kantoren

In de catacomben van het Olympisch Stadion zijn uitstekende mogelijkheden om uw bedrijf te vestigen. Ruim 30 bedrijven kijken uit op de middenstip van het Olympisch Stadion. Bekijk de plattegrond of lees meer over de beschikbare bedrijfsruimten.

Contact

Olympisch Stadion Amsterdam
Kantoor: Olympisch Stadion 2 (achter de Marathontoren) 
Telefoon: 020 - 305 44 00 

Alle contactgegevens

Nieuws

  • Nederlandse première DIEGO MARADONA in het Olympisch Stadion

    DIEGO MARADONA, de nieuwste film van Oscarwinnaar Asif Kapadia (bekend van AMY), zal op maandagavond 5 augustus groots in première gaan op een bijzondere locatie. Nog niet eerder werd er een filmpremière georganiseerd in het Olympisch Stadion, dat gebouwd werd voor de Olympische Zomerspelen van 1928. Carla de Groot, één van de vrouwelijke directeuren van het Olympisch Stadion: 'Op de grasmat waar vele voetbalgrootheden hun talenten hebben vertoond en waar grote successen zijn gevierd, mag een legende als Maradona niet ontbreken. We zijn er trots op dat we hem op deze manier ook kunnen verwelkomen op heilige grond.'

  • Ajax O19 wint NextGen Series

    Ajax is winnaar geworden van de NextGen Series. De landskampioen van de A-junioren versloeg na een spannende strijd Sparta Rotterdam met 1-0. Terence Douglas maakt de enige treffer voor de Ajacieden.

  • Plug in Party on Movement

    Neem jij naar ieder festival, concert of optreden je oordoppen met muziekfilter mee? Dan ken je de voordelen. Door oordoppen met muziekfilter te dragen heb je meer energie, communiceer je makkelijker en voorkom je gehoorschade. Roep daarom je vrienden op om ook oordoppen te dragen.

Onze partners


 

Lid van

 

© 2019 Stichting Olympisch Stadion