Organisatie

Parkeren en route

Het Olympisch Stadion is zeer goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. De parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend. Voor het goedkope parkeertarief dat hoort bij het transferium Olympisch Stadion, gelden specifieke voorwaarden. Plan uw bezoek daarom ruim van te voren.

kantoren

In de catacomben van het Olympisch Stadion zijn uitstekende mogelijkheden om uw bedrijf te vestigen. Ruim 30 bedrijven kijken uit op de middenstip van het Olympisch Stadion. Bekijk de plattegrond of lees meer over de beschikbare bedrijfsruimten.

Contact

Olympisch Stadion Amsterdam
Kantoor: Olympisch Stadion 2 (achter de Marathontoren) 
Telefoon: 020 - 305 44 00 

Alle contactgegevens

Nieuws

  • VvE Olympisch Stadion dooft licht Marathontoren tijdens de Nacht van de Nacht

    De VvE Olympisch Stadion neemt graag deel aan dit mooie initiatief en dooft het licht in de markante Marathontoren. Natuur- en Milieufederaties vragen tijdens de Nacht van de Nacht aandacht voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting.

  • Ethiopiër Tola stunt met toptijd in marathon Amsterdam, Choukoud wint NK

    De 30-jarige atleet won de 45ste editie in de hoofdstad in een tijd van 2 uur, 3 minuten en 38 seconden.

  • Erik Dijkstra wint Nico Scheepmaker Beker

    Erik Dijkstra heeft de Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek van 2020 gewonnen. Dat is bekendgemaakt tijdens een videobijeenkomst van de jury met de zes genomineerden. In de bijeenkomst lichtte juryvoorzitter David Endt de keuze toe. Dijkstra is onderscheiden voor “Ali was mijn vriend”.

Onze partners


 

Lid van

 

 

© 2022 Stichting Olympisch Stadion