Organisatie

Parkeren Olympisch Stadion

Parkeren en route

Het Olympisch Stadion is zeer goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. De parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend. Voor het goedkope parkeertarief dat hoort bij het transferium Olympisch Stadion, gelden specifieke voorwaarden. Plan uw bezoek daarom ruim van te voren.

kantoren

In de catacomben van het Olympisch Stadion zijn uitstekende mogelijkheden om uw bedrijf te vestigen. Ruim 30 bedrijven kijken uit op de middenstip van het Olympisch Stadion. Bekijk de plattegrond of lees meer over de beschikbare bedrijfsruimten.

Contact

Olympisch Stadion Amsterdam
Kantoor: Olympisch Stadion 2 (achter de Marathontoren) 
Telefoon: 020 - 305 44 00 

Alle contactgegevens

Nieuws

  • Vanwege het Coronavirus vinden er geen evenementen plaats in het Olympisch Stadion tot 1 juni

    Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Deze periode staat voor velen in het teken van het opnieuw inrichten van het dagelijks leven. Tegelijkertijd staan ons allerlei uitdagingen te wachten. Helaas kunnen grote- en kleinschalige evenementen in ieder geval tot 1 juni geen doorgang meer vinden.

  • TCS Amsterdam Marathon bekroond met World Athletics Platinum Label

    Sportorganisatie Le Champion heeft voor de TCS Amsterdam Marathon van de internationale atletiekbond, de World Athletics, het Platinum Label voor Road Races ontvangen. Naast de zes World Marathon Majors (Tokyo, Londen, Boston, Berlijn, Chicago en New York), zijn er slechts zes andere marathons in de wereld die behoren tot deze selecte groep van Platinum Label houders. Amsterdam is de eerste marathon in Nederland die deze status heeft toegewezen gekregen. Hoogtepunten in het parcours zijn de start en finish in het Olympisch Stadion. Het nieuwe label is een erkenning voor de excellente organisatie en het kwalitatief sterke topdeelnemersveld. De 45e editie vindt dit jaar plaats op zondag 18 oktober.

  • Inschrijving Nico Scheepmaker Beker gesloten

    We hebben ontzettend veel bijzondere titels ontvangen. De jury beraadt zich op het moment wie de vijf genomineerden zijn. De Nico Scheepmaker Beker is een prijs voor de schrijver van het beste sportboek van het jaar. De prijs is vernoemd naar sportjournalist Nico Scheepmaker (1930-1990), die vanaf 1957 schreef over sport en met zijn aanpak de Nederlandse sportjournalistiek heeft veranderd. Hij was volgens de initiatiefnemers niet alleen een pionier in de sportstatistiek, maar was tevens in staat sportgebeurtenissen in een bredere maatschappelijke context te plaatsen.

Onze partners


 

Lid van

 

 

© 2020 Stichting Olympisch Stadion