NextGen Talks

In de serie ‘Talent Talks’ wordt ingezoomd op het leven van een topsporter. In iedere aflevering staat een relevant onderwerp centraal waar de vier ambassadeurs hun visie op geven en waarbij de onderlinge verschillen en overeenkomsten worden besproken. 

Dit seminar staat in het teken van de aankomende topsportevenementen in de stad Amsterdam, waaronder het EK 3×3 Basketbal en het EK Hockey. In een panelsessie schuiven onder meer Brian Benjamin (bondscoach Nederland 3×3 Basketbal), Erik Gerritsen (directeur KNHB), Henk Verschuur (manager Johan Cruyff Institute) en Eric van der Burg (Wethouder Sport Amsterdam) aan.

Aanmelden voor NextGen Talks

NextGen Games (kortweg NXG) stelt talent – de ruwe diamanten in de sport – centraal.

Ieder jaar worden diverse talentvolle sporters gevolgd op hun weg naar succes. Je krijgt een inkijkje in hun leven en ziet wat zij ervoor moeten doen en laten om hun droom te verwezenlijken. NXG Amsterdam gelooft dat de volgende generatie de sport kan vernieuwen en dat talent daarom een speciaal podium verdient. NXG Amsterdam maakt talent belangrijk én toegankelijk.

NextGen Games

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei 2017 vinden de NextGen Games plaats in en rondom het Olympisch Stadion.

Naast het vertrouwde basketbal, martial arts, tennis en volleybal is er dit jaar aandacht voor hockey. Via de Urban Hockey Experience kan Amsterdam zich tijdens NextGen Games alvast opmaken voor het EK Hockey. Ook het NK Beachsoccer sluit aan met de voorrondes uit de Nederlandse Eredivisie.

Nextgen talks

Op 27 mei vindt ‘Amsterdam Talks’ plaats in het Olympisch Stadion. Dit seminar staat in het teken van de aankomende topsportevenementen in de stad Amsterdam, waaronder het EK 3×3 Basketbal en het EK Hockey. In een panelsessie met onder meer Brian Benjamin (bondscoach Nederland 3×3 Basketbal), Erik Gerritsen (directeur KNHB), Henk Verschuur (manager Johan Cruyff Institute) en Eric van der Burg (Wethouder Sport Amsterdam) wordt gekeken naar de overeenkomsten en verschillen tussen de events en hun betekenis voor de stad Amsterdam.

meer informatie

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei 2017 staat het bol van de activiteiten in het kader van NextGen Games.

Bekijk hier het volledige programma en kies de onderdelen waar jij graag bij bent!