Meer informatie

The Flying Dutch 2016 is uitverkocht.

Bekijk alle informatie zoals de time-table, reisadvies en bustickets op de website van The Flying Dutch. 

Naar de website

Grootste openlucht dance festival van Nederland

De DJ's Afrojack, Armin van Buuren, Firebeatz, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Tiësto en W&W vliegen met helikopters tussen Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, waar in totaal 100.000 fans op ze wachten. Het Olympisch Stadion is net als vorig jaar één van de drie locaties. In Amsterdam sluit Armin van Buuren het twaalf uur durende festival af. 

Uitverkocht! 

De 10 Nederlandse DJ's vliegen de hele wereld over voor shows, maar speciaal voor The Flying Dutch komen ze terug naar hun vaderland om met elkaar een unieke show neer te zetten. De editie van 2016 is uitverkocht: meer dan 100.000 fans zijn op de drie locaties aanwezig. Toch meekijken? Volg dan de LIVESTREAM of op social media met #TFD.  

 

 

This might be the most special event in the Netherlands - Showtek

Belangrijk reisadvies Trein

Reizigers die met de trein naar Amsterdam Zuid reizen, moeten rekening houden met extra reistijd door werkzaamheden rond treinstations in heel Nederland. De website van NS geeft meer informatie over de werkzaamheden en een reisplanner. 

Belangrijk reisadvies auto & bus

De parkeergarage Olympisch Stadion is niet toegankelijk op 4 juni. 
Parkeren kan bij de RAI Amsterdam, shuttlebussen rijden af en aan naar het Olympisch Stadion. De parkeerkaarten kosten 15,- en moeten vooraf online gekocht worden. Koop parkeerkaart


Bussen rijden vanaf 107 opstappunten in Nederland. De bussen vertrekken uiterlijk om 23:59 uur. 
Kaarten moeten vooraf online gekocht worden. Koop busticket. 

Aftermovie 2015

I never dreamed of an event like this when I started as a DJ.

It makes me proud to be Dutch.  - Armin van Buuren

 

Initiatiefnemers en organisatoren van het evenement John Ewbank en Allan Hardenberg (ALDA Events) hebben de ambitie er dit jaar nog een schepje bovenop te doen, hoewel de eerste editie al een waanzinnig succes was: op maandag 11 april 2016 werd The Flying Dutch onderscheiden met de Dutch Live Event Production Awards voor beste productie van 2015. 

Omwonenden 

Bewoners van de wijken rondom het Olympisch Stadion hebben een huis-aan-huis brief met informatie ontvangen. U kunt de brief teruglezen via deze link