Evenementen

Uw evenement

Uw evenement, congres of presentatie in het Olympisch Stadion organiseren?  Van grote publieksevenementen tot kleine zakelijke bijeenkomsten: wij staan voor flexibilteit en persoonlijke aandacht, tot in de details. 

Zakelijk

Nieuws

 • wk

  Bijzondere ambiance bij een geslaagd WK Allround in het Olympisch Stadion

  Meer dan 50.000 bezoekers genoten van de unieke sfeer tijdens de ISU WK Allround in het Olympisch Stadion. Zij zagen, onder typisch Nederlandse weersomstandigheden hoe onze schaatshelden zich naar de finishlijn knokten. De Japanse Miho Takagi veroverde de wereldtitel allround bij de vrouwen op zaterdag. Takagi had na drie van de vier afstanden al een ruimte voorsprong op zesvoudig wereldkampioen allround Ireen Wüst. Op de slotdag van de ISU WK Allround veroverde Patrick Roest op bizarre wijze zijn eerste wereldtitel allround. Sverre Lunde Pedersen was in een zetel op weg naar zijn eerste titel, maar ging in een bocht onderuit. Pedersen was daardoor kansloos en moet genoegen nemen met zilver.

 • Team NL

  Thuiskomst TeamNL in Olympisch Stadion

  De Nederlandse afvaardiging van de Olympische Spelen in Pyeongchang is maandagavond in het Olympisch Stadion in Amsterdam gehuldigd. Sporters en coaches van TeamNL werden op de 'Coolste Baan van Nederland' één voor één het podium opgeroepen. Dat gebeurde in het bijzijn van enkele honderden aanwezigen, onder wie veel familie en vrienden.

 • Partners BIZ ondertekenen Compaan

  Op maandag 12 februari vond de ondertekening plaats op de Coolste baan van Nederland in het Olympisch Stadion. Directeur Carla de Groot, de gemeente, politie en ondernemers ondertekenden de overeenkomst om de samenwerking te bekrachtigen. Met compaan zetten we een nieuwe stap om het Olympisch gebied aantrekkelijker en veiliger te maken.

Partners

© 2018 Stichting Olympisch Stadion