Evenementen

Geen evenementen gevonden.

Uw evenement

Uw evenement, congres of presentatie in het Olympisch Stadion organiseren?  Van grote publieksevenementen tot kleine zakelijke bijeenkomsten: wij staan voor flexibilteit en persoonlijke aandacht, tot in de details. 

Zakelijk

Nieuws

  • Vanwege het Coronavirus vinden er geen evenementen plaats in het Olympisch Stadion tot 1 juni

    Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Deze periode staat voor velen in het teken van het opnieuw inrichten van het dagelijks leven. Tegelijkertijd staan ons allerlei uitdagingen te wachten. Helaas kunnen grote- en kleinschalige evenementen in ieder geval tot 1 juni geen doorgang meer vinden.

  • TCS Amsterdam Marathon bekroond met World Athletics Platinum Label

    Sportorganisatie Le Champion heeft voor de TCS Amsterdam Marathon van de internationale atletiekbond, de World Athletics, het Platinum Label voor Road Races ontvangen. Naast de zes World Marathon Majors (Tokyo, Londen, Boston, Berlijn, Chicago en New York), zijn er slechts zes andere marathons in de wereld die behoren tot deze selecte groep van Platinum Label houders. Amsterdam is de eerste marathon in Nederland die deze status heeft toegewezen gekregen. Hoogtepunten in het parcours zijn de start en finish in het Olympisch Stadion. Het nieuwe label is een erkenning voor de excellente organisatie en het kwalitatief sterke topdeelnemersveld. De 45e editie vindt dit jaar plaats op zondag 18 oktober.

  • Inschrijving Nico Scheepmaker Beker gesloten

    We hebben ontzettend veel bijzondere titels ontvangen. De jury beraadt zich op het moment wie de vijf genomineerden zijn. De Nico Scheepmaker Beker is een prijs voor de schrijver van het beste sportboek van het jaar. De prijs is vernoemd naar sportjournalist Nico Scheepmaker (1930-1990), die vanaf 1957 schreef over sport en met zijn aanpak de Nederlandse sportjournalistiek heeft veranderd. Hij was volgens de initiatiefnemers niet alleen een pionier in de sportstatistiek, maar was tevens in staat sportgebeurtenissen in een bredere maatschappelijke context te plaatsen.

Onze partners


 

Lid van

 

 

© 2020 Stichting Olympisch Stadion