De Jeugd Van Tegenwoordig is na twee uitverkochte Heineken Music Hall shows bij het tienjarig jubileum klaar voor het grote werk. Met hun duizendste show gaan ze in het Olympisch Stadion geschiedenis schrijven met de grootste show uit de Nederlandstalige hiphopgeschiedenis “Hoe dan. Gaat de Jeugd in onze stad Amsterdam staan in het Olympisch Stadion, waar grootheden als André Hazes en Leonard Cohen hebben opgetreden? Bestaan ze veertien jaar? Hebben ze al 999 shows gedaan? Dit slaat inderdaad nergens op. Maar wat slaat nog wel ergens op in onze waanzinnige wereld deze dagen? Zelfs het nieuws is tegenwoordig gelogen. Maar één ding is zeker. Op 7 Juni speelt de Jeugd de hardste show allertijden. Dit wordt een viering van het leven met al onze fans. Fact.”, aldus Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo.

De Jeugd Van Tegenwoordig werd in 2005 bekend met de nummer-1 hit ‘Watskeburt?!”, wat een revolutie in de Nederlandse hiphop ontketende. In de veertien jaar die volgde scoorde ze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Hollereer’ en ‘De Formule’. De band won meerdere 3FM Awards, een Edison en de Poprijs. De Jeugd stond meerdere malen op festivals als Lowlands, Mysteryland, sZiget Festival, Appelsap en Concert at SEA. Ze verkochten twee keer de Heineken Music Hall uit en deden afgelopen najaar een uitverkochte clubtour met onder meer vijf shows in de Melkweg Amsterdam.

De Jeugd Van Tegenwoordig

“1000”


Olympisch Stadion – 7 juni 2019

Programma:

17.00 uur deuren open
18.00 uur start voorprogramma
23.00 uur einde

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER PARKEREN:
Wij adviseren u om te parkeren bij Amsterdam RAI. De parkeergarage onder het Olympisch Stadion is niet beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Bewonersbrief

Voor vragen: info@agentsafterall.nl  of via 020-3054400

Kijk voor meer info op https://www.dejeugdlive.nl/