Reserveer een rondleiding tijdens de Coolste baan van Nederland

Een uniek kijkje achter de schermen. 

Duur rondleiding: ongeveer 60 minuten 
Prijs per persoon: 12,50 euro, inclusief consumptie
Minimale groepsgrootte: 5 personen
 

 

Neem contact op

De Coolste Baan van Nederland is een initiatief van Rintje Ritsma en sportmarketingbureau House of Sports. In 2014 organiseerden zij in het Olympisch Stadion de eerste editie van De Coolste Baan van Nederland met de KPN NK Allround & Sprint als eindtoernooi. Ditmaal is de ISU WK Allround het spectaculaire slotakkoord van De Coolste Baan van Nederland. “Een droom die uit komt”, aldus toernooidirecteur Rintje Ritsma.

In 2018 is het exact 125 jaar geleden dat Jaap Eden zich op het Museumplein in Amsterdam liet huldigen als de officiële eerste wereldkampioen allround schaatsen. Na 125 jaar keert de ISU WK Allround terug naar Amsterdam. Rondom het schaatsprogramma verzorgt de organisatie een programma met entertainment en huldigingen van de kampioenen. Het programma van de ISU WK Allround 2018 is te vinden via deze link.

Van 19 januari tot en met 28 februari 2018 is het mogelijk om op hetzelfde ijs als de wereldkampioenen allround te schaatsen. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor jong en oud waar sport en entertainment in een unieke schaatssetting bij elkaar komen.

Koop hier uw tickets!