evenementen 

Het Olympisch Stadion programmeert het hele jaar rond kleine- en grote evenementen. Voor publieksevenementen stelt het Olympisch Stadion - en de gemeente Amsterdam - voorwaarden voor een veilig en prettig verloop van het evenement. Zowel voor de bezoekers, de productenten als voor de bewoners rond het Olympisch Stadion. Deze voorwaarden hebben onder andere betrekking op het veiligheidsplan, de aantallen bezoekers en de geluidsnormen.  Heeft u suggesties of klachten over een specifiek evenement? Lees hieronder hoe u die met ons kunt delen. 

bewonersbrieven 

Met huis-aan-huis brieven informeren wij de bewoners rondom het Olympisch Stadion. In deze brieven vermelden we voor onze buren relevante informatie, zoals: 

  • de start- en einddata van de opbouw en afbouw van het evenement  
  • de start- en eindtijden van het evenement 
  • relevante wegafsluitingen 
  • indien nodig, parkeerinformatie 
  • contactgegevens tijdens de evenementdag

Digitaal onze informatie ontvangen? 

Ontvangt u graag de brieven ook digitaal? Stuur een e-mail en u ontvangt de volgende bewonersbrief ook in uw mailbox. Uw e-mailadres wordt uiteraard alleen voor dit doeleinde gebruikt. 

Bekijk hier de actuele brieven. De vermelde data zijn de evenementendata. 

Bewonersbrief TCS Amsterdam Marathon

Suggesties en klachten

We werken graag mee aan een prettige leefomgeving en vragen u daarom om suggesties, klachten en zaken die u opvallen met ons te delen.  
 

Bereikbaarheid buiten evenementendagen, tijdens kantooruren: 
telefoon: 020- 305 44 00 of stuur een e-mail naar evenementen@olympischstadion.nl