Vraag hier uw digitale bewonerspas aan 

Tijdens evenementen in het Olympisch Stadion worden wegen tot nabijgelegen buurten afgesloten. Vanaf nu kunt u als omwonende eenvoudig een bewonerspas aanvragen. Vul hiervoor onderstaand formulier in en ontvang de pas per e-mail. Door uw gegevens achter te laten ontvangt u automatisch voor elk aankomend evenement de bewonerspas. 

 

 

 
 

evenementen

Het Olympisch Stadion programmeert het hele jaar rond kleine- en grote evenementen. Voor publieksevenementen stelt het Olympisch Stadion - en de gemeente Amsterdam - voorwaarden voor een veilig en prettig verloop van het evenement. Zowel voor de bezoekers, de productenten als voor de bewoners rond het Olympisch Stadion. Deze voorwaarden hebben onder andere betrekking op het veiligheidsplan, de aantallen bezoekers en de geluidsnormen.  Heeft u suggesties of klachten over een specifiek evenement? Lees hieronder hoe u die met ons kunt delen. 

bewonersbrieven 

Met huis-aan-huis brieven informeren wij de bewoners rondom het Olympisch Stadion. Hieronder vindt u de bewonersbrief voor The Streamers (16, 17 & 18 september 2022).

Bewonersbrief: The Streamers

melding overlast

Wij werken graag mee aan een prettige leefomgeving en vragen u daarom om suggesties, klachten en zaken die u opvallen met ons te delen. Tijdens het evenement The Streamers kunt u telefonisch en/of per mail contact met ons opnemen:

Telefonisch: 06 - 15 60 77 44

Per mail: info@thestreamers.nl

 

Digitaal onze informatie ontvangen? 

Ontvangt u graag de brieven ook digitaal? Stuur een e-mail en u ontvangt de volgende bewonersbrief ook in uw mailbox. Uw e-mailadres wordt uiteraard alleen voor dit doeleinde gebruikt.