Bezoek

Boek een rondleiding, kom zelf sporten of laat je culinair verrassen: het Olympisch Stadion biedt volop mogelijkheden voor een bezoek met vrienden, familie of uw bedrijf.

Arrangementen

Het Olympisch Stadion biedt volop mogelijkheden voor unieke en sportieve arrangementen. Van rondleidingen tot sportclinics, maar ook een bezoek aan een Freezlab en Escape Room zijn mogelijk. Lees verder voor meer informatie over de Olympische arrangementen.

Free Friday Night Run

Atletiekvereniging Phanos organiseert iedere tweede vrijdag van de maand de Free Friday Night Run: kilometers maken in een ongedwongen sfeer. De start is om 19:30 uur vanaf het Olympisch Stadion. Er is ook een instapniveau voor de wat minder geoefende lopers.

Nieuws

  • VvE Olympisch Stadion dooft licht Marathontoren tijdens de Nacht van de Nacht

    De VvE Olympisch Stadion neemt graag deel aan dit mooie initiatief en dooft het licht in de markante Marathontoren. Natuur- en Milieufederaties vragen tijdens de Nacht van de Nacht aandacht voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting.

  • Ethiopiër Tola stunt met toptijd in marathon Amsterdam, Choukoud wint NK

    De 30-jarige atleet won de 45ste editie in de hoofdstad in een tijd van 2 uur, 3 minuten en 38 seconden.

  • Erik Dijkstra wint Nico Scheepmaker Beker

    Erik Dijkstra heeft de Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek van 2020 gewonnen. Dat is bekendgemaakt tijdens een videobijeenkomst van de jury met de zes genomineerden. In de bijeenkomst lichtte juryvoorzitter David Endt de keuze toe. Dijkstra is onderscheiden voor “Ali was mijn vriend”.

Onze partners


 

Lid van

 

 

© 2022 Stichting Olympisch Stadion