rondleidingen Olympisch Stadion
rondleidingen Olympisch Stadion

Bezoek

Boek een rondleiding, kom zelf sporten of laat je culinair verrassen: het Olympisch Stadion biedt volop mogelijkheden voor een bezoek met vrienden, familie of uw bedrijf.

Arrangementen

Het Olympisch Stadion biedt volop mogelijkheden voor unieke en sportieve arrangementen. Van rondleidingen tot sportclinics, maar ook een bezoek aan een Freezlab en Escape Room zijn mogelijk. Lees verder voor meer informatie over de Olympische arrangementen.

Free Friday Night Run

Free Friday Night Run

Atletiekvereniging Phanos organiseert iedere tweede vrijdag van de maand de Free Friday Night Run: kilometers maken in een ongedwongen sfeer. De start is om 19:30 uur vanaf het Olympisch Stadion. Er is ook een instapniveau voor de wat minder geoefende lopers.

Nieuws

  • Vanwege het Coronavirus vinden er geen evenementen plaats in het Olympisch Stadion tot 1 juni

    Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Deze periode staat voor velen in het teken van het opnieuw inrichten van het dagelijks leven. Tegelijkertijd staan ons allerlei uitdagingen te wachten. Helaas kunnen grote- en kleinschalige evenementen in ieder geval tot 1 juni geen doorgang meer vinden.

  • TCS Amsterdam Marathon bekroond met World Athletics Platinum Label

    Sportorganisatie Le Champion heeft voor de TCS Amsterdam Marathon van de internationale atletiekbond, de World Athletics, het Platinum Label voor Road Races ontvangen. Naast de zes World Marathon Majors (Tokyo, Londen, Boston, Berlijn, Chicago en New York), zijn er slechts zes andere marathons in de wereld die behoren tot deze selecte groep van Platinum Label houders. Amsterdam is de eerste marathon in Nederland die deze status heeft toegewezen gekregen. Hoogtepunten in het parcours zijn de start en finish in het Olympisch Stadion. Het nieuwe label is een erkenning voor de excellente organisatie en het kwalitatief sterke topdeelnemersveld. De 45e editie vindt dit jaar plaats op zondag 18 oktober.

  • Inschrijving Nico Scheepmaker Beker gesloten

    We hebben ontzettend veel bijzondere titels ontvangen. De jury beraadt zich op het moment wie de vijf genomineerden zijn. De Nico Scheepmaker Beker is een prijs voor de schrijver van het beste sportboek van het jaar. De prijs is vernoemd naar sportjournalist Nico Scheepmaker (1930-1990), die vanaf 1957 schreef over sport en met zijn aanpak de Nederlandse sportjournalistiek heeft veranderd. Hij was volgens de initiatiefnemers niet alleen een pionier in de sportstatistiek, maar was tevens in staat sportgebeurtenissen in een bredere maatschappelijke context te plaatsen.

Onze partners


 

Lid van

 

 

© 2020 Stichting Olympisch Stadion