rondleidingen Olympisch Stadion
rondleidingen Olympisch Stadion

Bezoek

Boek een rondleiding, kom zelf sporten of laat je culinair verrassen: het Olympisch Stadion biedt volop mogelijkheden voor een bezoek met vrienden, familie of uw bedrijf.

Arrangementen

Het Olympisch Stadion biedt volop mogelijkheden voor unieke en sportieve arrangementen. Van rondleidingen tot sportclinics, maar ook een bezoek aan een Freezlab en Escape Room zijn mogelijk. Lees verder voor meer informatie over de Olympische arrangementen.

Free Friday Night Run

Free Friday Night Run

Atletiekvereniging Phanos organiseert iedere tweede vrijdag van de maand de Free Friday Night Run: kilometers maken in een ongedwongen sfeer. De start is om 19:30 uur vanaf het Olympisch Stadion. Er is ook een instapniveau voor de wat minder geoefende lopers.

Nieuws

  • Geslaagde vriendenbijeenkomst Andere Tijden Sport

    Op dinsdag 28 mei was het weer zover: de zomereditie van de traditionele Vrienden van Andere Tijden Sport bijeenkomst in het Olympisch Stadion. Drie fonkelnieuwe afleveringen werden gepresenteerd en er werd teruggekeken op de geruchtmakende aflevering van begin dit jaar over bokslegende Rudi Lubbers. Onder de aanwezigen waren: Sjaak Swart, David Endt, Vera Pauw, Jo de Roo en Rudi Lubbers. De bijzondere talkshow werd gepresenteerd door Tom Egbers.

  • NextGen Series terug in het Olympisch Stadion!

    Het internationale top-jeugdvoetbaltoernooi voor spelers onder 19 jaar, NextGen Series, keert na twee jaar terug in het Olympisch Stadion. Bestel je tickets nu!

  • Plug in Party on Movement

    Neem jij naar ieder festival, concert of optreden je oordoppen met muziekfilter mee? Dan ken je de voordelen. Door oordoppen met muziekfilter te dragen heb je meer energie, communiceer je makkelijker en voorkom je gehoorschade. Roep daarom je vrienden op om ook oordoppen te dragen.

Onze partners


 

Lid van

 

© 2019 Stichting Olympisch Stadion