Ook vorig jaar speelde Ajax ook een oefenwedstrijd in het Olympisch Stadion. Anderlecht was toen de tegenstander. Wij hopen dat deze oefenwedstrijd opnieuw de start wordt van een fantastisch seizoen. 

Voor het duel, dat om 19.00 uur begint, zijn 7000 kaarten beschikbaar. 

Kaartverkoop Ajax – Panathinaikos 

Op maandagavond 22 juli speelt Ajax in het Olympisch Stadion tegen Panathinaikos. De kaartverkoop start op donderdag 18 juli om 10.00 uur.

Wil je erbij zijn?
Het duel begint om 19:00 uur en alle Ajacieden kunnen tickets bestellen. Kaarten zijn via de ticketshop van Ajax verkrijgbaar voor € 12,50 per ticket (maximaal 4 tickets).

Wil je met meer dan 4 Ajacieden de wedstrijd bezoeken? Plaats dan nog een bestelling via een account van een mede-Ajacied. Zoals eerder aangegeven zijn er 7.000 kaarten beschikbaar.

Mindervaliden
Ook mindervalide seizoenkaart- en Club Card-houders kunnen vanaf donderdag 18 juli 10:00 uur 1 setje kaarten bestellen voor dit duel. Dit kan via deze Ticketshop.

Vervoer
Mocht je naar de wedstrijd gaan, dan adviseren wij je - in verband met het beperkte aantal parkeerplekken - met het openbaar vervoer af te reizen naar het Olympisch Stadion.