Evenementen archief

Nieuws

  • Minister Schippers plaatst tijdcapsule in Olympisch Stadion

    Tijdens een bijeenkomst waarvoor de wereldkampioenen van 2016 waren uitgenodigd, werd een tijdcapsule met daarin een digitale oorkonde geplaatst in de Marathontoren van het Olympisch Stadion. Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport sprak zich vandaag duidelijk uit over het belang om aandacht te blijven schenken aan een dopingvrije sport. De oorkonde is een symbolisch gebaar gericht aan alle sporters die zelf een medaille zijn misgelopen omdat de concurrenten doping gebruikten.

  • Ajax-icoon Piet Keizer overleden

    Op zaterdag 11 februari 2017 werd bekend dat de beroemde linksbuiten van Ajax is overleden. Piet Keizer werd 73 jaar. Hij beleefde zijn gloriejaren samen met Johan Cruijff bij Ajax, de club waar hij op zijn elfde lid werd en zijn hele carrière heeft gespeeld. Niet alleen in zijn glorietijden bij Ajax, maar ook later als speler van 'Lucky Ajax' was Piet Keizer actief op het gras van het Olympisch Stadion. Ook was hij graag geziene toeschouwer tijdens evenementen, zoals het NextGen voetbaltoernooi (voorheen Pinkstertoernooi) dat jaarlijks in het Olympisch Stadion werd gespeeld.

  • Olympisch Stadion feliciteert sociëteit

    De sociëteit Olympisch Stadion vierde het vijftigjarig jubileum met een feestelijke avond in het stadion. De sociëteit Olympisch Stadion bestaat in 2017 vijftig jaar en bestaat sinds de oprichting uit leden met een groot hart voor sport, sportbestuurders, sporters en sportjournalisten. Op regelmatige basis organiseren zij besloten evenementen, vaak met uitgesproken opiniemakers als gastspreker.

Partners

© 2017 Stichting Olympisch Stadion