Evenementen archief

Nieuws

 • De Coolste baan van Nederland opnieuw in het Olympisch Stadion

  ‘De Coolste Baan van Nederland’ is een schaatsbaan voor iedereen, waar sport & entertainment op een unieke wijze samenkomen. U kunt bij ons terecht voor een borrel, diner of vergadering in ruimtes waar u alles te weten komt over de rijke geschiedenis van het Olympisch Stadion. Uiteraard in combinatie met schaatsen op ‘De Coolste Baan van Nederland’.

 • cherono wint

  Parcoursrecord Cherono en Nederlands record Nageeye bij 42e editie TCS Amsterdam Marathon

  De Keniaan Lawrence Cherono heeft de marathon van Amsterdam aan een nieuw parcoursrecord geholpen. De Keniaan won de marathon in 2.05.09, waarmee hij de vorig jaar neergezette toptijd van 2.05.21 uit de boeken liep. Cherono bleef na een mooi duel zijn landgenoot Norbert Kigen net voor. Abdi Nageeye is de nieuwe Nederlandse recordhouder. De geboren Somaliër, die ook de Nederlandse titel veroverde, finishte als achtste in 2 uur, 8 minuten en 16 seconden.

 • Rollatorloop

  Tijden Rollatorloop online

  Ongeveer driehonderd ouderen hebben in september deelgenomen aan de 8ste editie van de Rollatorloop in het Olympisch Stadion. De uitdaging was om met hun rollator 400, 1500 of 2500 meter te lopen. Via deze website kunnen de deelnemers hun tijden terugvinden op basis van nummer of naam en hun persoonlijke video bekijken.

Partners

© 2017 Stichting Olympisch Stadion