Reserveer rondleiding

Een uniek kijkje achter de schermen. 

Duur rondleiding: 60 minuten 
Prijs per persoon: 10 euro
Minimale groepsgrootte: 5 personen
 

 

Neem contact op

Heden en verleden

Sinds 1928 is het Olympisch Stadion het icoon van de Nederlandse sport. Bijna 90 jaar aan sporthistorie, anekdotes en onvergetelijke hoogtepunten passeren de revue in de rondleidingen. Onze enthousiaste rondleiders nemen je mee door de roemruchte geschiedenis en laten je de mooiste plekken van het Olympisch Stadion zien. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen en je eigen herinneringen en verhalen met ons te delen. 

Tijden en prijzen

De rondleidingen in het Olympisch Stadion verzorgen wij op aanvraag: zowel overdag als 's avonds en in het weekend. 

Een rondleiding duurt 60 minuten en kan op uw verzoek ook in het Engels gegeven worden. 
De minimale grootte van uw groep is 5 personen en het tarief bedraagt 10 euro per persoon.  Pinnen is helaas niet mogelijk. Betaling kan op factuur, of contant bij aanvang van uw rondleiding. 

Praktische informatie

De route is grotendeels goed toegankelijk voor mindervaliden. Waar nodig zorgen wij voor een aangepaste route zodat ook gebruikers van een rolstoel of rollator zo optimaal mogelijk van het bezoek kunnen genieten. Er is een invalidentoilet aanwezig. 

Het kan voorkomen dat bepaalde ruimtes of locaties in het stadion verhuurd zijn, bijvoorbeeld voor trainingen of evenementen. Wij informeren u uiteraard wanneer er een aangepaste route gevolgd zal worden. 

Scholen 

De schoolrondleidingen zijn speciaal gericht op de leerlingen van de groepen 7/8 van het basisonderwijs. Met een inspirerende introductie van de beste straatvoetbalster van Nederland - Rocky - nemen we de leerlingen mee door de unieke historie van het enige Olympisch Stadion dat ons land rijk is. Natuurlijk komen de leerlingen ook zelf even sportief in actie. 

De schoolrondleiding duurt 90 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • introductiefilm 
  • interactieve rondleiding inclusief sportonderdeel
    (speciale sportkleding is niet nodig) 
  • middenstip-moment 
  • medaille uitreiking

Per reservering kunnen wij minimaal 15 en maximaal 35 leerlingen plaatsen. De kosten bedragen 5 euro per leerling. Wij vragen u om per 10 leerlingen een begeleider mee te nemen. De begeleiders hebben gratis toegang.
Komt u met meer leerlingen, dan dient u deze als aparte groep aan te melden. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer: