Gala, bestuursvergadering of feest?

De laatste twee maanden van 2017 is het dus mogelijk om binnen evenementen te organiseren met de sfeer van buiten. Het pop-up paviljoen biedt alle mogelijkheden voor een originele invulling van een gala, prijsuitreiking, bestuursvergadering of bedrijfsborrels. Uw evenement wordt uniek met een sportieve gastspreker, een clinic of een exclusief ‘walking dinner’.

Warming up Olympische Winterspelen

Met oog op de Winterspelen van 2018, welke in PyeongChang zullen plaatsvinden, is het Olympisch Stadion een voor de hand liggende locatie voor evenementen. De locatie draagt bij aan een sportieve sfeer en versterkt een band met zowel de omgeving als de Olympische Spelen. Het staat garant voor een ultieme belevenis!

Praktische informatie

Het pop-up paviljoen is voorzien van tapijt, verlichting, verwarming, sanitair en basis sfeerverlichting. Met de historische setting en vele inrichtingsmogelijkheden maakt u daardoor gegarandeerd een onvergetelijke indruk bij uw gasten tijdens uw evenement.
Het is standaard geschikt voor groepen van 200 tot 1.000 personen en kan worden ingedeeld in verschillende aparte ruimtes.

prijzen, beschikbaarheid & mogelijkheden

Vraag een vrijblijvende datumcheck en portfolio met foto's van eerdere edities bij ons aan: stuur een e-mail met uw vraag, voorzien van de datum van uw voorkeur en een korte omschrijving van het evenement naar evenementen@olympischstadion.nl  of bel met (020) 305 44 00 voor een persoonlijke toelichting.